ΠΕΡΙ ΧΗΜΕΙΑΣ

Η σελίδα αποτελείται από τις παρακάτω υποσελίδες:


Ιστοσελίδες (ελληνικές ή ξένες) και προσομοιώσεις.

Video πειραμάτων (όχι μόνο ξένων αλλά και ελληνικών. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε video που να είναι σύντομα σε διάρκεια για να μην είναι βαρετά και με σύντομη καταγραφή της πειραματικής διαδικασίας ώστε να είναι δυνατή η αναπαραγωγή τους).

Χημεία Β’ και Γ’ Γυμνασίου (σε αυτές τις υποσελίδες  θα προσπαθήσω να καλύψω θεματικές ενότητες για το μάθημα της Χημείας στο Γυμνάσιο με υλικό παρουσιάσεων, πειράματα, video πειραμάτων, φύλλα εργασίας και ενδιαφέρουσες σελίδες πάντα σχετικές με τη θεματική ενότητα είτε ελληνικές είτε ξένες, φωτογραφικό υλικό και ότι πρωτότυπο βρίσκω κατά την αναζήτησή μου στο internet και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διευκολύνει το μάθημά μας. Όλη η εργασία θα γίνει σταδιακά και θα πάρει σίγουρα πολύ χρόνο).

Πειράματα Λυκείου (αφορούν κυρίως τις προτεινόμενες εργαστηριακές ασκήσεις από το ΥΠΕΠΘ, οι οποίες εκτός από την πειραματική διαδικασία περιλαμβάνουν και φύλλα εργασίας για τους μαθητές).

Θέματα Πανελληνίων Εξετάσεων (προτείνονται επίσης χρήσιμες ιστοσελίδες οι οποίες περιλαμβάνουν πλούσιο υλικό από ασκήσεις καθώς και ερωτήσεις για test ή διαγωνίσματα).

Chemerica2

Σχολιάστε